Trebbe en WTT zijn voorbereid op de Wkb

In het kader van kwalitatief hoogwaardig bouwen hebben Trebbe en WTT een raamovereenkomst gesloten voor kwaliteitsborging.

 

 

Door de jaren heen heeft Trebbe samen met WTT de nodige ervaring opgebouwd, onder andere door het draaien van pilotprojecten volgens de werkwijze van de Wkb (Wet kwaliteitsborging). Naast ervaring op het gebied kwaliteitsborging, zoals voorgeschreven door de Wkb, heeft Trebbe ook veel ervaring met het registreren van kwaliteit in de brede zin. Die ervaring helpt zeker bij het eigen maken van de wijze van werken zoals dat onder de Wkb wordt beoogd.

Daarnaast helpt WTT partijen als aannemers ook op weg richting de Wkb met inhouse trainingen. Zodat alle betrokkenen bij de aannemers goed voorbereid zijn op te invoering van de Wkb. Deze trainingen geven we per fase van project ontwikkeling tot oplevering.

Samen met WTT gaat Trebbe daarom met vertrouwen de WKB tegemoet.

Ben je ook geïnteresseerd in een raamovereenkomst voor kwaliteitsborging of een training in het kader van de Wkb, neem dan contact met ons op via mailadres: [email protected]

 

 

 

WTT Trebbe 2