De Woningborg Academy: onze deskundige partner voor trainingen

De bouwsector is voortdurend in beweging, met nieuwe technologieën, regelgeving en trends die de manier waarop we bouwen en ontwerpen continu transformeren. Zeker sinds de inwerkingtreding van de Omgevingswet in januari 2024 is het fijn om met een partij te werken die van alle ins & outs op de hoogte is.

Webinar

De Woningborg Academy gelooft erin dat kennis en samenwerking de sleutel zijn tot succes. Daarom bieden ze een breed scala aan trainingen, cursussen en kennissessies die zijn ontworpen om jou als bouwer te informeren, adviseren en te ondersteunen bij al je vraagstukken.

Trainingen en Cursussen

Enkele van de populaire programma’s zijn:

  1. Bouwtechnische Trainingen: Deze trainingen richten zich op bouwfysica, bouwtechnieken (en -materialen), met praktische sessies die je helpen de theorie zelf in de praktijk te brengen.
  2. Wet- en Regelgeving: Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouwregelgeving, Omgevingswet en Wkb en zorg ervoor dat je projecten compliant zijn met alle relevante wetten en voorschriften.
  3. Communicatie trainingen: Leer hoe je effectiever kunt communiceren met kopers, klantgerichtheid kunt bevorderen en het opleveren van een woning tot een succesvol sleutelmoment kunt maken.
  4. Duurzaam Bouwen: Ontdek de principes van duurzaam bouwen en leer hoe je milieuvriendelijke en energiezuinige projecten kunt realiseren die voldoen aan de huidige en toekomstige eisen.

Kennissessies en Advies

Naast onze trainingen en cursussen bieden we ook regelmatig kennis- en themasessies aan. Deze sessies zijn interactieve bijeenkomsten waar je kunt leren van experts uit het vak, ervaringen kunt delen met collega's en kunt discussiëren over de nieuwste trends en uitdagingen in de bouwsector. Heb je een specifiek vraagstuk of behoefte aan advies op maat? De vele deskundigen staan klaar om je te helpen met een training op maat bij jouw op locatie.

Bekijk het actuele aanbod van de Woningborg Academy hier.