WTT, één partner voor kwaliteitsborging en energie labels (BENG)

Het kwaliteitsborgen kan voelen als extra schakel bij het bouwproces. Na méér dan 400 proefprojecten kunnen we zeggen dat WTT Kwaliteitsborging alles op orde heeft dat het bouwproces niet vertraagd hoeft te worden. Een goede samenwerking met jou als bouwer is hierin cruciaal. Maar, onze systemen en mensen zijn er helemaal klaar voor.

Daarnaast doen we er nog een schepje bovenop. WTT helpt je namelijk met alles wat betrekking heeft op energie labels (BENG), met uitzondering van het ontwerp.

Beng certificering WTT Kwaliteitsborging

Wat houdt dit in?

Concreet houdt dit in dat je niet alleen voor kwaliteitsborging bij ons terecht kunt. We gaan een stap verder. Wij ondersteunen ook bij BENG-certificering. De wens vanuit WTT is om impact te maken op het gebied van de energieprestaties in de bouwsector. Deze zijn van vitaal belang en daarom dragen wij graag ons steentje bij. Onze toegewijde teams zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van energieprestaties en zijn uitgerust met de nieuwste tools en technologieën om al jouw projecten te ondersteunen.

We helpen je met:

  1. BENG-berekeningen: Ons team van experts kan gedetailleerde controleberekeningen uitvoeren om te voldoen aan de eisen van de BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) normen, waarbij we rekening houden met energieverbruik, energieopwekking en andere relevante factoren.
  2. Advies en beoordeling: We bieden uitgebreid advies en beoordelingen om jouw project te optimaliseren voor maximale energie-efficiëntie en BENG-conformiteit.
  3. Dossierbeheer: Wij zorgen voor nauwkeurig dossierbeheer om ervoor te zorgen dat alle relevante documenten en certificaten up-to-date en in overeenstemming zijn met de geldende voorschriften.
  4. Kwaliteitsborging: Onze inspecties en kwaliteitsborgingsprocedures garanderen dat jouw project voldoet aan de vereiste BENG-normen.
alt="WTT Kwaliteitsborging doet meer dan kwaliteitsborgen, BENG en metingen"

Het ontwerp van het gebouw valt buiten ons dienstaanbod. Maar, zodra het ontwerp is voltooid, zijn wij de eerst die je willen ondersteunen met alle BENG-vereisten. Zo zorgen we ervoor dat jouw projecten voldoen aan de hoogste energie-efficiëntienormen.

Bij WTT Kwaliteitsborging staan we altijd klaar om je te ondersteunen en te helpen bij het bereiken van duurzaamheidsdoelen. Daarom zijn wij de geschikte partner voor alle aspecten van energie labels (BENG) binnen de bouwsector.

Meer weten?

Neem contact op. Samen met jou zetten we een stap in de goede richting en bouwen we aan een kwalitatieve en duurzame toekomst. Mail naar [email protected]