Hoedemakers Bouw

WTT realiseert kwaliteitsborgingsprojecten waarbij de bouw met behulp van het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI) getoetst wordt volgens de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Deze keer in beeld: Hoedemakers Bouw B.V. met het project Parktuinen – De Lanen in Rosmalen (gemeente ’s Hertogenbosch).

 

Hoedemakers realiseert in Rosmalen project Parktuinen – De Lanen, een project met 380 grondgebonden woningen. De bouw vindt gefaseerd plaats. Een aantal fases zijn als pilotproject Wkb met WTT en het WKI ingericht. Waarom Hoedemakers voor WTT koos? Het bouwbedrijf werkt onder de garantievoorwaarden van Woningborg. De keuze voor WTT als kwaliteitsborger was hiermee even vanzelfsprekend als efficiënt.

Hoedemakers

Meer informatie over het project:

Bouwonderneming: Hoedemakers Bouw B.V.
Project: Parktuinen – De Lanen met 380 grondgebonden woningen
Gemeente: ‘s Hertogenbosch
Start bouw: mei 2021

Kwaliteitsborging met WTT

Het is voor de uitvoerders van Hoedemaker Bouw B.V. vanzelfsprekend om bezig te zijn met kwaliteit. Het WKI zorgt voor een procedure die nog planmatiger en inhoudelijker is. Ja, dit neemt aan de voorkant tijd in beslag, maar zorgt daarentegen voor goede afspraken met leveranciers en onderaannemers zodat iedereen weet wat voor de kwaliteitsborging aan moet worden geleverd. Wat beter kan? De communicatie omtrent de inspectie- en registratieplanning (KYP).

Wil je meer informatie over kwaliteitsborging met WTT? Vraag dan hier informatie op.

Meer informatie