WTT Kwaliteitsborging laat de Wkb zacht landen bij bouwbedrijven

1 januari 2024 gaat de Wet kwaliteitsborging door. WTT Kwaliteitsborging heeft sinds 2016 meer dan 400 pilots gedraaid. Wij zijn er klaar voor. Wij stomen je klaar voor de Wkb. Zoek jij een partner die gedurende het hele proces jou ondersteund zodat je helemaal klaar bent voor de Wkb? Dan is WTT jouw partner. Wij zorgen voor de perfecte voorbereiding op de Wet kwaliteitsborging. 

Woningborg Giesbers Wtt5 (1)

Dit doen we concreet door:

Gratis kennissessies Tijdens deze sessies helpen we je aan alle informatie over de Wet kwaliteitsborging.
Laten zien wat we kunnen We nemen je mee in wat WTT Kwaliteitsborging doet en waarom WTT Kwaliteitsborging de partner is om samen mee te werken.
Samenwerking aan gaan Heb je besloten dat WTT Kwaliteitsborging de juiste partner is voor jou? Dan sluiten we een raamovereenkomst en profiteer jij van onze kwaliteitsborging
Vlekkeloos proces Via onze systemen kun je plannen aanmelden. Onze kwaliteitsborgers zorgen ervoor dat je het hele proces vlekkeloos doorloopt.
Beng-certificering Het hele proces is WTT een pro-actieve partner. Met een productaanbod wat verder gaat dan alleen kwaliteitsborging ben jij klaar voor de toekomst. Zo helpen wij bij Beng-certificeringen en kunnen wij verschillende metingen uitvoeren.

Waarom kies je voor WTT Kwaliteitsborging?

WTT Kwaliteitsborging is onderdeel van de Woningborg Groep. Onder deze groep valt ook Woningborg Verzekeren. De top 100 bouwbedrijven die zijn aangesloten bij Woningborg verzekeren kiezen massaal voor WTT. Dit heeft een aantal redenen;

  • WTT Kwaliteitsborging gaat veel verder dan alleen kwaliteitsborging. Wij helpen je ook met Beng-certificeren en allerlei metingen;
  • We hebben een landelijke dekking aan kwaliteitsborgers;
  • Er zijn meer 400 pilots gedraaid met ons eigen ontwikkelde systeeem (het WKI);
  • Het service niveau is ontzettend hoog. Inspecties kunnen tot 16:00 voor de dag erna worden ingepland;
  • Prijstechnisch is WTT Kwaliteitsborging ook nog eens heel interessant;
  • Een voordeel in efficiëntie door goede samenwerking met Woningborg verzekeren.

 

*Update 11-09-2023

De wet kwaliteitsborging heeft invloed op de nieuwbouw en de verbouw. Om de wet zachter te laten landen en om het behapbaar te houden voor alle partijen is er door de overheid voor gekozen om de verbouw een half jaar uit te stellen. De Wet Kwaliteitsborging gaat 1 januari in voor alleen nieuwbouwwoningen uit gevolgklasse 1. De verbouwwerkzaamheden treden inwerking per 1-7-2024 .

 

Gebruik de resterende tijd!

Om je voor te bereiden op de Wet kwaliteitsborging. WTT helpt jou zodat je geen kennis mist en helemaal klaar bent voor de start van de Wkb. Start nu met de voorbereiding en profiteer nu van subsidies die er nog zijn. 

Mail: [email protected] 

Bel: 0182 59 29 97